Lediga Jobb

Broker,Making,A,Presentation,To,A,Young,Couple,Showing,Them

Om företaget:

I mars 2019 grundade vi Din Familie Jurist ApS i Danmark. Företaget förmedlar familjerättsliga dokument och har haft stor framgång med att hjälpa tusentals danska familjer. Vi har nyligen startat upp samma koncept i Sverige genom företaget Din Familjejurist och är redo att hjälpa svenska familjer att känna sig trygga i familjerättsliga frågor. Rollen som rådgivare blir du en del av det svenska teamet och bidra till Din Familjejurist succé i Sverige. I takt med att verksamheten växer kommer det att finnas möjligheter för utveckling och för att skapa en spännande karriär. För mer information om Din Familjejurist besök: https://dinfamiljejurist.nu/

Om tjänsten:

Som Rådgivare på Din Familjejurist arbetar du aktivt med inkommande förfrågningar och säkerställer att våra kunder runt om i Sverige får rätt rådgivning inom familjerättsliga frågor och juridiska dokument vi erbjuder. Du kommer även att jobba i mycket nära samarbeten med vår juristavdelning som utför dokumenten. Du kommer i början av din anställning få en utbildning i grunderna av svensk arvsrätt. Därefter kommer du att få en utbildning i relevant familjerätt som vi arbetar med, så att du kan ge våra kunder råd avseende familjerättsliga frågor och de juridiska dokument som vi erbjuder. Mer konkret innebär tjänsten:

Business,Team,Working,Together,In,Small,Architect,Studio.

Mer konkret innebär tjänsten:

 • Rådgivande försäljning
 • Hantering av inkommande förfrågningar – Kontakt med kunder gällande rådgivning, pris och produktfrågor
 • Planera och strukturera upp ditt arbete för att nå såväl dina som ditt teams uppsatta mål
 • Administration och dokumentation Om dig För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du ska vara trygg i att ta en aktiv rådgivande säljroll, där du guidar kunderna rätt bland våra tjänster/produkter samt att du har ett intresse av att utvecklas och lära dig nya saker.

 

Mer konkret krävs:

 • Erfarenhet av rådgivande försäljning, alternativt utbildad jurist.
 • Stort inre driv och resultatorienterad. – Hög servicekänsla och är professionell gentemot klienterna.
 • Svenska i tal och skrift.

I rollen som rådgivare är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete.
Du kommer ha mycket kontakt med kunder via telefon vilket kräver att du är professionell i din kommunikation och att du kan bistå med en hög grad av service. Ditt arbetssätt genomsyras av proaktivitet där du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete på ett sätt som bidrar till effektivitet.

Dessutom har du en stor vilja att utvecklas, tar initiativ till att lära dig nya saker och vågar ta för dig i arbetet.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid Arbetstider: 09-17 Plats: Malmö, Hyllie Emporia
 • Lön: Fast månadslön + bonus baserad på målsättningar.
 • Jobbtyp: Heltid

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig chef:

Denis Malovic
dma@dinfamiljejurist.nu

Fyll i din ansökan