Välkommen

Här hittar du information om vilka vi är, vad vi kan erbjuda dig och hur du kan kontakta oss om du vill veta hur du kan trygga dig själv och din familj

Processen

Din Familjejurist erbjuder dig och din familj enkla och transparenta juridiska lösningar.
Vår rådgivning tar utgångspunkt i dina och din familjs önskemål samt behov varefter vi på ett enkelt och begripligt sätt förklarar för dig vad som är möjligt.
Våra jurister har mångårig erfarenhet av att ge råd i känsliga familje- och arvsrättsliga frågor och tar hand om dina specifika önskemål samt behov.
Våra jurister tar hand om dina önskemål och behov utifrån den inledande diskussionen och skräddarsyr t.ex. ett testamente eller ett äktenskapsförord som du därefter godkänna. När vi tillsammans har sett till att du som kund får den trygghet du önska godkänner du den lösning vi presenterat för dig.

Hur hjälper vi dig?

Rådgivningen sker på dina premisser till marknadens mest förmånliga priser. Vi håller nere kostnaderna genom att låta dig välja exakt det ramverk som ger dig mest sinnesro och trygghet innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Våra jurister bistår dig även med råd per telefon eller via videolänk men även ett mer traditionellt möte med dig på vårt kontor om du hellre önskar det. Som de enda på marknaden erbjuder vi även hembesök av våra jurister där du kan få råd och fatta beslut ensam eller tillsammans med din familj hemma.
Din Familjejurist ger dig därför som något helt unikt möjligheten att välja just den lösning som gör det enkelt för dig och ger dig mest trygghet. Som kund kommer du att upptäcka att vi lägger högsta vikt vid dina behov och att kundupplevelsen är sammanhängande och stabil från början till slut.

Mer än 2 500 svenskar är säkrade

Har du eller någon av dina nära och kära funderat på att upprätta juridiska dokument? Är du en av många som gärna vill veta mer om ett ämne men aldrig avsatt tid för att ordna det?
Har du eller någon av dina nära och kära också funderat på att hitta var ni förvarar era juridiska dokument?
Tryck på knappen nedan så kommer en av våra rådgivare höra av sig till dig inom kort - Så är du igång!
Kom igång